Màfia

Any de naixement: febrer 2019
Sexe: Femella
Raça: American Pitbull Terrier
Mida: mitjà

Aquesta petita és una de les gosses que hem recollit en pitjor estat. Quan la vàrem veure, el cor se’ns va encongir. Però ella no necessitava la nostra pena. Necessitava tot el nostre amor i dedicació per tirar endavant. I això vàrem fer, començar a lluitar per la seva vida.

La Màfia és positiva a Leishmània, ja ha començat el tractament i això es nota molt en el seu aspecte i en el seu estat d’ànim. Des que està al refugi ha millorat molt!

És una gossa adorable. Molt agraïda i simpàtica. Està plena d’amor. Els altres gossos no els tolera gaire bé, però en cas que algú tingui gos i la vulgui adoptar, els nostres educadors farien les presentacions per veure si s’adapten bé.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: febrer 2019
Sexo: Femella
Raza: American Pitbull Terrier
Tamaño: Mediano

Esta pequeña es una de las perras que hemos recogido en peor estado. Cuando la vimos, el corazón se nos encogió. Pero ella no necesitaba nuestra pena. Necesitaba todo nuestro amor y dedicación para salir adelante. Y eso hicimos, comenzar a luchar por su vida.

Mafia es positiva en Leishmania, ya ha comenzado el tratamiento y eso se nota mucho en su aspecto y en su estado de ánimo. Desde que está en el refugio ha mejorado mucho!

Es una perra adorable. Muy agradecida y simpática. Está llena de amor. Los otros perros no los tolera muy bien, pero en caso de que alguien tenga perro y la quiera adoptar, nuestros educadores harían las presentaciones para ver si se adaptan bien.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org