Briox

Any de naixement: juliol 2016
Sexe: Mascle
Raça: Pinsher Alemany
Mida: Mitjà

El Briox és un gosset adorable. Té una carona molt simpàtica. Conviu amb mascles i femelles sense problemes. Va arribar molt espantat, però ja s’ha acostumat a la vida del refugi i ara no para de moure la cua quan veu als cuidadors. Sap que sempre té una dosi de moixaines i amb una mica de sort, alguna llaminadura. És un gos petitó que busca una família que l’estimi per sempre. Vols ajudar el Briox?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: julio 2016
Sexo: Macho
Raza: Pinsher Alemany
Tamaño: Mediano

Briox es un perrito adorable. Tiene una carita muy simpática. Convive con machos y hembras sin problemas. Llegó muy asustado, pero ya se ha acostumbrado a la vida del refugio y ahora no deja de mover la cola cuando ve a los cuidadores. Sabe que siempre tiene una dosis de mimos y con un poco de suerte, alguna golosina. Es un perro pequeñito que busca una familia que le quiera para siempre. ¿Quieres ayudar a Briox?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org