Guapo

Any de naixement: octubre 2014
Sexe: Mascle
Raça: Border Collie
Mida: Gran

Com diu el seu nom, és un guapo de veritat. Va arribar amb el Negrito a mans dels seus propietaris. No podien cuidar més d’ells.
El Guapo és un gos molt afectuós i tranquil. Sociable amb altres gossos. Conviu amb una manada de mascles i femelles i es porta super bé. Mai ha tingut conflicte amb cap. També passeja molt bé, sense estirar la corretja. Ell i el seu amic Negrito no ho estan passant bé al refugi. Sempre han viscut a una llar…

El Guapo és un gos molt bo i qui l’adopti s’emporta un tresor. Ens encantaria que algú s’enamorés abans que arribi el fred i no tingui nits glacades i en soledat.Vine a veure el Guapo!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: octubre 2014
Sexo: Macho
Raza: Border Collie
Tamaño: Grande

Como dice su nombre, es un guapo de verdad. Llegó con Negrito a manos de sus propietarios. No podían cuidar más de ellos.
Guapo es un perro muy cariñoso y tranquilo. Sociable con otros perros. Convive con una manada de machos y hembras y se lleva super bien. Nunca ha tenido conflicto con ninguno. También pasea muy bien, sin estirar la correa. Él y su amigo Negrito no lo están pasando bien en el refugio. Siempre han vivido en un hogar…

Guapo es un perro muy bueno y quien lo adopte se lleva un tesoro. Nos encantaría que alguien se enamorara antes de que llegue el frío y no tenga noches heladas y en soledad. ¡Ven a ver a Guapo!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org