Simon

Any de naixement: gener 2010
Sexe: Mascle
Raça: Mestís
Mida: Mitjà

El Simon aviat farà 12 anys i al refugi no ho passa bé. Ell vol tranquil·litat. Un llitet calentó. Passeja molt bé sense estirar la corretja. Amb altres gossos és sociable. Tant amb mascles com amb femelles. I amb la gent és molt amorós. Agafa confiança de seguida. Al pati quan et veu, sempre s’acosta a rebre tota mena d’atencions.

Busquem una llar per ell. És positiu a leishmània, però ja ha començat el tractament i està molt bé. Pot fer vida totalment normal. Si teniu qualsevol dubte sobre aquesta malaltia, ens podeu contactar. No ens agradaria que això fos un impediment per ser adoptat. Vols ajudar al Simon a tenir una segona oportunitat per tenir una llar càlida?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: enero 2010
Sexo: Macho
Raza: Mestizo
Tamaño: Mediano

Simon pronto cumplirá 12 años y en el refugio no lo pasa bien. Él quiere tranquilidad. Una cama calentita. Pasea muy bien sin estirar la correa. Con otros perros es sociable. Tanto con machos como hembras. Y con la gente es muy cariñoso. Coge confianza enseguida. En el patio cuando te ve, siempre se acerca a recibir todo tipo de cuidados.

Buscamos un hogar para él. Es positivo en leishmania, pero ya ha empezado el tratamiento y está muy bien. Puede hacer vida totalmente normal. Si tienes cualquier duda sobre esta enfermedad, puedes contactarnos. No nos gustaría que esto fuese un impedimento para ser adoptado. ¿Quieres ayudar a Simon a tener una segunda oportunidad para tener un hogar cálido?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org