Bizarrap

Any de naixement: febrer 2018
Sexe: Mascle
Raça: Pitbull Terrier
Mida: Mitjà

És un gos molt simpàtic i sociable amb altres gossos i amorós amb la gent. Quan surt de la gàbia, es torna boig d’alegria. Passejar per la muntanya el relaxa molt. El Bizarrap és obedient i molt bo. Ens agradaria molt poder trobar una bona llar per ell. Ja fa molt de fred al refugi i els gossos ho comencen a passar malament. És potser la pitjor època per ells. Vine a veure’l per donar-li una nova oportunitat!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: febrer 2018
Sexo: Macho
Raza: Pitbull Terrier
Tamaño: Mediano

Es un perro muy simpático y sociable con otros perros y amoroso con la gente. Cuando sale de la jaula, se vuelve loco de alegría. Pasear por la montaña le relaja mucho. Bizarrap es obediente y muy bueno. Nos gustaría mucho poder encontrar un buen hogar por él. Ya hace mucho frío en el refugio y los perros empiezan a pasarlo mal. Es quizás la peor época para ellos. ¡Ven a verlo para darle una nueva oportunidad!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org