Ron

  • Any de naixament: abril 2019
  • Sexe: Mascle
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

El Ron és un gat que sempre ha viscut en una llar i que va ser deixat pels seus propietaris, que ja no podien cuidar més d’ell. És per això que l’adaptació del Ron a la gatera està sent bastant difícil. No menja gaire i està força deprimit. És un gat que agraeix les carícies tot i que segurament pel seu estat d’ànim es mostra bastant introvertit. No volem que aquesta depressió el porti a un estat de salut més greu. Així que busquem adopció urgent pel Ron. Necessita començar una nova vida lluny del refugi. Recuperar la felicitat. El vols ajudar?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: abril 2019
  • Sexo: Macho
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Ron es un gato que siempre ha vivido en un hogar y que fue dejado por sus propietarios, que ya no podían cuidar más de él. Es por eso que la adaptación de Ron a la gatera está siendo bastante difícil. No come mucho y está bastante deprimido. Es un gato que agradece las caricias aunque seguramente por su estado de ánimo se muestra bastante introvertido. No queremos que esta depresión le lleve a un estado de salud más grave. Así que buscamos adopción urgente para Ron. Necesita empezar una nueva vida lejos del refugio. Recuperar la felicidad. ¿Lo quieres ayudar?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org