Maduixa

Any de naixement: febrer 2021
Sexe: Femella
Raça: Mestís
Mida: mitjà

Aquesta princesa va ser recollida a Canovelles molt coixa d’una pota del darrere. Les radiografies van confirmar el que se sospitava, tenia una lesió antiga mal curada que s’havia d’operar d’urgència. La Maduixa ja està operada i s’ha recuperat molt bé a una casa d’acollida on conviu amb gossos i gats. És una gossa molt dolça i plena de vida. Juganera però molt obedient a la vegada. És un amor!

Busquem una família definitiva per ella, la casa d’acollida no la pot tenir més i no volem que torni al refugi. Vols conèixer la Maduixa?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: febrero 2021
Sexo: Hembra
Raza: Mestizo
Tamaño: Mediano

Esta princesa fue recogida en Canovelles muy coja de una pata trasera. Las radiografías confirmaron lo que se sospechaba, tenía una lesión antigua mal curada que se tenía que operar de urgencia. Maduixa ya está operada y se ha recuperado muy bien en una casa de acogida donde convive con perros y gatos. Es una perra muy dulce y llena de vida. Juguetona pero muy obediente a la vez. Es un amor!

Buscamos una familia definitiva para ella, la casa de acogida no la puede tener más y no queremos que vuelva al refugio. Quieres conocer a Maduixa?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org