Daya

Any de naixement: agost 2020
Sexe: Femella
Raça: Bull Terrier
Mida: Gran

La Daya és una gossa alegre i enèrgica. Ho està passant malament a la gàbia. És joveneta i el primer que està descobrint a la vida és viure en un espai petit i amb barrots. No volem que tingui aquesta vida gaire temps, perquè s’està perdent els primers anys en llibertat. En una llar podria calmar-se i relaxar la seva ansietat. Podria gaudir de l’amor d’una família i una vida plena d’excursions i noves aventures. Vols ajudar a la Daya a començar aquesta nova vida? Vine a veure-la!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: agosto 2020
Sexo: Hembra
Raza: Bull Terrier
Tamaño: Grande

Daya es una perra alegre y enérgica. Lo está pasando mal en la jaula. Es jovencita y lo primero que está descubriendo en la vida es vivir en un espacio pequeño y con barrotes. No queremos que tenga esa vida mucho tiempo, porque se está perdiendo los primeros años en libertad. En un hogar podría calmarse y relajar su ansiedad. Podría gozar del amor de una familia y una vida llena de excursiones y nuevas aventuras. ¿Quieres ayudar a Daya a empezar esta nueva vida? ¡Ven a verla!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org