Donko

Any de naixement: juliol 2021
Sexe: Mascle
Raça: Bull Terrier
Mida: Mitjà

El Donko és un gos amb energia. Passeja bé, però com qualsevol gos jove tancat en una gàbia, la seva ansietat i estrés no l’ajuden a ser feliç del tot. Ho està passant malament… Gossos com el Donko es transformen quan arriben a una família que els estima. Recuperen la seva essència, la calma i la felicitat. Vine a conèixer a aquesta preciositat! Potser pots ser la seva nova família!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: julio 2021
Sexo: Macho
Raza: Bull Terrier
Tamaño: Mediano

Donko es un perro con energía. Pasea bien, pero como cualquier perro joven encerrado en una jaula, su ansiedad y estrés no le ayudan a ser feliz por completo. Lo está pasando mal… Perros como Donko se transforman cuando llegan a una familia que les quiere. Recuperan su esencia, calma y felicidad. ¡Ven a conocer a esta preciosidad! ¡Quizás puedes ser su nueva familia!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org