Cucho

Any de naixement: abril 2012
Sexe: Mascle
Raça: Bodeguero andalús
Mida: petit

Aquest petit ha sobreviscut 6 anys al carrer. Imagina com ha sigut la seva vida… Alimentat per veïns, cada dia buscant un lloc segur on dormir…

La mirada del Cucho transmet molt. La por a la vida. Però estem molt contents dels progressos que va fent. Ja ha començat a sortir a passejar. Els educadors li estan ensenyant a passejar amb corretja, però sobretot li estan ensenyant tot l’amor que sentim per ell.

Busquem una família pel Cucho, però ha de ser una família molt especial i pacient perquè necessita anar molt a poc a poc. Ha de superar molts traumes del passat. Segur que ho farà, però qui l’adopti ha de tenir paciència i sobretot seguir les pautes dels nostres educadors. Ell és un bon gos, sociable amb altres gossos. Però li falta confiança. El vols ajudar?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: abril 2012
Sexo: Macho
Raza: Bodeguero andaluz
Tamaño: pequeño

Este pequeño ha sobrevivido 6 años en la calle. Imagina cómo ha sido su vida… Alimentado por vecinos, cada día buscando un lugar seguro en el que dormir…

La mirada del Cucho transmite mucho. El miedo a la vida. Pero estamos muy contentos de sus progresos. Ya ha empezado a salir a pasear. Los educadores le están enseñando a pasear en correa, pero sobre todo le están enseñando todo el amor que sentimos por él.

Buscamos una familia por Cucho, pero debe ser una familia muy especial y paciente porque necesita ir muy despacio. Tiene que superar muchos traumas del pasado. Seguro que lo hará, pero quien lo adopte debe tener paciencia y sobre todo seguir las pautas de nuestros educadores. Él es un buen perro, sociable con otros perros. Pero le falta confianza. ¿Le quieres ayudar?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org