Gancho

Any de naixement: novembre 2017
Sexe: Mascle
Raça: mestís
Mida: gran

Vam recollir al Gancho al costat d’una carretera a Lliçà d’Amunt. No volem ni imaginar la por que va passar solet veien els cotxes passar de pressa al costat d’ell. Per sort, el vam poder recollir a temps. Ha estat uns dies molt trist i espantat. Ens ha costat que comenci a confiar. Però ho ha fet i estem descobrint dia a dia com d’agraït i noble és.

Passeja super bé i demana moltes moixaines. A part, és molt llest. De seguida que veu la bossa de llaminadures, seu i et dóna la poteta. Ens fa molta pena que la seva família no el trobi a faltar. No saben el tresor que van deixar marxar. Vols donar-li una nova vida al Gancho?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: noviembre 2017
Sexo: Macho
Raza: mestís
Tamaño: mediano

Recogimos a Gancho junto a una carretera en Lliçà d’Amunt. No queremos ni imaginar el miedo que pasó solito viendo a los coches pasar deprisa junto a él. Por suerte, lo pudimos recoger a tiempo. Ha estado unos días muy triste y asustado. Nos ha costado que empiece a confiar. Pero lo ha hecho y estamos descubriendo día a día lo agradecido y noble que es.

Pasea super bien y pide muchos mimos. Aparte, es muy listo. En cuanto ve la bolsa de golosinas, se sienta y te da la patita. Nos da mucha pena que su familia no le eche de menos. No saben el tesoro que dejaron marchar. ¿Quieres darle una nueva vida a Gancho?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org