Laiky

Any de naixement: març 2018
Sexe: Femella
Raça: Mestís
Mida: Mitjà

Aquesta petitona té amor per repartir per tothom. Els primers dies al refugi ho va passar molt malament, però ja ho porta millor. A la gàbia està acompanyada de Bizarrap amb qui es porta molt bé. Els pobrets es fan companyia en els moments de més soledat. Laiky passeja bé per la muntanya. És divertida i molt afectuosa. Vine a conèixer a la Laiky i ajuda-la a tenir una segona oportunitat!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: marzo 2018
Sexo: Hembra
Raza: Mestizo
Tamaño: Mediano

Esa pequeñita tiene amor para repartir para todo el mundo. En los primeros días en el refugio lo pasó muy mal, pero ya lo lleva mejor. En la jaula está acompañada de Bizarrap con quien se lleva muy bien. Los pobrecitos se hacen compañía en los momentos de mayor soledad. Laiky pasea bien por la montaña. Es divertida y muy cariñosa. ¡Ven a conocer a Laiky y ayúdala a tener una segunda oportunidad!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org