Maldi

Any de naixement: maig 2012
Sexe: Femella
Raça: Mestís
Mida: Mitjà

La Maldi va arribar procedent del mateix síndrome de Noè que el Moe. Ella, de tots els que vàrem rescatar, és la més poruga. Ha millorat bastant, però continua amb por a la gent. Li agrada sortir a passeig, però s’espanta molt al mínim soroll. No volem imaginar quina va ser la seva vida fins a arribar a nosaltres.

Maldi serà una bona companya de vida, però abans ha de superar moltes pors. Amb altres gossos es porta molt bé. És molt dolça i juganera. Ens encantaria trobar per ella una llar amb experiència amb gossos amb por. Necessita sortir del refugi i començar a confiar en la vida… Vine a veure la Maldi i ajuda-la a tenir una segona oportunitat!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: mayo 2012
Sexo: Hembra
Raza: Mestizo
Tamaño: Mediano

Maldi llegó procedente del mismo síndrome de Noé que Moe. Ella, de todos los que rescatamos, es la más miedosa. Ha mejorado bastante, pero sigue con miedo a la gente. Le gusta salir a paseo, pero se asusta mucho al mínimo ruido. No queremos imaginar cuál fue su vida hasta llegar a nosotros.

Maldi será una buena compañera de vida, pero antes debe superar muchos miedos. Con otros perros se lleva muy bien. Es muy dulce y juguetona. Nos encantaría encontrar un hogar para ella con experiencia con perros con miedo. Necesita salir del refugio y empezar a confiar en la vida… ¡Ven a ver a Maldi y ayúdala a tener una segunda oportunidad!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org