Moe

Any de naixement: maig 2011
Sexe: Mascle
Raça: mestís
Mida: mitjà

El Moe a arribar al refugi procedent d’una síndrome de Noè. Des del primer dia va conviure amb 4 gossos més que van venir amb ell i amb altres del refugi i s’hi porta molt bé. Però al principi tenia molta por a la gent. Tanta que en tants mesos no vam aconseguir que comencés a confiar. Però gràcies a la seva casa d’acollida, Moe ha començat a descobrir l’amor, l’afecte, el respecte i molts sentiments bonics que mai havia experimentat. Creiem que ja està preparat per tenir una família. Tot i que encara li queden moltes pors per superar. Moe es pot adaptar molt bé a una llar amb gossos o sense. Només cal paciència i molt d’amor. Vols donar-li la vida que sempre ha merescut?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: mayo 2011
Sexo: Macho
Raza: mestizo
Tamaño: mediano

Moe llegó al refugio procedente de un síndrome de Noé. Desde el primer día convivió con otros 4 perros que vinieron con él y con otros del refugio y se lleva muy bien. Pero al principio tenía mucho miedo a la gente. Tanto que en tantos meses no logramos que empezara a confiar. Pero gracias a su casa de acogida, Moe ha empezado a descubrir el amor, el cariño, el respeto y muchos sentimientos hermosos que nunca había experimentado. Creemos que ya está listo para tener una familia. Aunque todavía le quedan muchos miedos por superar. Moe se puede adaptar muy bien a un hogar con o sin perros. Sólo hace falta paciencia y mucho amor. ¿Quieres darle la vida que siempre ha merecido?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org