Seta

Any de naixement: agost 2013
Sexe: Femella
Raça: Mestís
Mida: Mitjà

Aquesta petita ens té el cor robat. Va ser rescatada de l’infern més absolut juntament amb altres gossos. La Seta és una gossa increïblement agraïda i noble. Afectuosa i molt dolça. Li agrada sortir molt a passejar, però sobretot li encanta que li donis atencions. La pobreta mai ha sigut una gossa estimada.

Quan va arribar, li vàrem posar un llitet molt tou i la mirada se li va enlluernar. Sembla que tingui més edat, però això és degut a les condicions de deixadesa a les quals ha viscut. No volem que passi gaire temps al refugi. Ha de trobar una família aviat perquè pugui gaudir el màxim de temps possible de l’experiència de ser estimada. L’ajudes?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: agost 2013
Sexo: Hembra
Raza: Mestizo
Tamaño: Mediano

Esta pequeña nos tiene el corazón robado. Fue rescatada del infierno más absoluto junto a otros perros. Seta es una perra increíblemente agradecida y noble. Cariñosa y muy dulce. Le gusta salir mucho a pasear, pero sobre todo le encanta que le des atenciones. La pobrecita nunca ha sido una perra querida.

Cuando llegó, le pusimos una cama muy blanda y la mirada se deslumbró. Parece que tenga más edad, pero esto se debe a las condiciones de dejadez a las que ha vivido. No queremos que pase mucho tiempo en el refugio. Tiene que encontrar una familia pronto para que pueda disfrutar el mayor tiempo posible de la experiencia de ser amada. ¿La ayudas?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org