Dorito

  • Any de naixament: maig 2018
  • Sexe: Mascle
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

El Dorito és un gat positiu en FIV, però pot fer vida totalment normal amb altres gats amb FIV o com a fill únic. És un amor de gat, molt tranquil, que nomes busca pau i descans i que adora les caricies! Li agrada molt la calma i la tranquil·litat. És feliç amb poca cosa… menjar i dormir. Així que segur que s’adapta bé a qualsevol llar! Vine a veure’l!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: mayo 2018
  • Sexo: Macho
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Dorito es un gato positivo en FIV, pero puede hacer vida totalmente normal con otros gatos con FIV o como hijo único. ¡Es un amor de gato, muy tranquilo, que sólo busca paz y descanso y que adora las caricias! Le gusta mucho la calma y la tranquilidad. Es feliz con poco… comer y dormir. Así que ¡seguro que se adapta bien a cualquier hogar! ¡Ven a verlo!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org