Maci

  • Any de naixament: juny 2021
  • Sexe: Femella
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

La Maci és una gateta molt dolça i bona. Va arribar amb molta por i ha estat de mica en mica que ha començat a confiar, a deixar-se estimar. La Maci és una gateta molt jove que ha donat positiu en Felv, per això hauria de viure com a gata única o compartint llar amb gats vacunats o amb la mateixa malaltia.

Encara ningú ha preguntat per ella ni s’ha interessat en adoptar-la. Ho té difícil, pobreta. La Maci fa vida normal, però la seva esperança de vida és més curta que la d’un gat sa.

Busquem família valenta que vulgui donar-li una vida millor. Una cadelleta molt afectuosa que vol deixar de ser invisible als ulls dels possibles adoptants i que vol tenir també la seva oportunitat. Vols donar-li aquesta oportunitat?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: junio 2021
  • Sexo: Hembra
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Maci es una gatita muy dulce y buena. Llegó con mucho miedo y ha sido poco a poco que ha empezado a confiar, a dejarse amar. Maci es una gatita muy joven que ha dado positivo en Felv, por eso debería vivir como gata única o compartiendo hogar con gatos vacunados o con la misma enfermedad.

Aún nadie ha preguntado por ella ni se ha interesado en adoptarla. Lo tiene difícil, pobrecita. Maci hace vida normal, pero su esperanza de vida es más corta que la de un gato sano.

Buscamos familia valiente que quiera darle una vida mejor. Una cachorra muy cariñosa que quiere dejar de ser invisible a los ojos de los posibles adoptantes y que quiere tener también su oportunidad. ¿Quieres darle esa oportunidad?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org