Oyster

Any de naixement: desembre 2015
Sexe: Mascle
Raça: Mestís
Mida: Gran

L’Oyster és una preciositat de gos. Molt i molt afectuós amb la gent. Li agrada rebre tota mena d’atencions. La seva cua es mou a tota velocitat quan veu que t’acostes a la seva gàbia. No li agrada gens la soledat…

Ha tingut una vida molt difícil. El vàrem rescatar fa poc de l’infern més absolut. Vivia a la mateixa finca que la Seta, la Rovellona i Mushroom. Busquem una bona llar per aquest petit. Una segon oportunitat per ser feliç i descobrir la vida de veritat. Una llar on no el tornin a abandonar més. Vols ajudar l’Oyster? Vine a veure’l!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: diciembre 2015
Sexo: Macho
Raza: Mestizo
Tamaño: Grande

Oyster es una preciosidad de perro. Muy cariñoso con la gente. Le gusta recibir todo tipo de cuidados. Su cola se mueve a toda velocidad cuando ve que te acercas a su jaula. No le gusta nada la soledad…

Ha tenido una vida muy difícil. Lo rescatamos hace poco del infierno más absoluto. Vivía en la misma finca que Seta, Rovellona y Mushroom. Buscamos un buen hogar para ese pequeño. Una segunda oportunidad para ser feliz y descubrir la vida de verdad. Un hogar donde no lo vuelvan a abandonar más. ¿Quieres ayudar a Oyster? ¡Ven a verlo!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org