Peluche

Any de naixement: octubre 2017
Sexe: Mascle
Raça: Mestís
Mida: Mitjà

El Peluche va arribar al refugi a mans del seu propietari que no podia cuidar més d’ell. Vàrem compartir el seu primer dia al centre sense saber gaire d’ell, només la profunda tristesa que vàrem sentir en veure com tremolava de por. Va ser adoptat, però no es va adaptar bé a la família i ha tornat.

És un gos afectuós i tranquil, però que no porta bé la manipulació. Si es fa de manera brusca o que ell no espera, pot marcar. Però creiem que amb una família que tingui experiència en gossos i ganes de canviar-li la vida, ho pot superar. Els nostres educadors donaran totes les pautes per tal que sigui feliç a la nova llar i també faci feliços als seus adoptants.

La vida entre reixes no és vida. Necessita tornar a tenir una oportunitat. Passeja molt bé i és molt respectuós amb el seu espai. Vols ajudar el Peluche?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: octubre 2017
Sexo: Macho
Raza: Mestizo
Tamaño: Mediano

Peluche llegó al refugio a manos de su propietario que no podía cuidar más de él. Compartimos su primer día en el centro sin saber mucho de él, sólo la profunda tristeza que sentimos al ver cómo temblaba de miedo. Fue adoptado, pero no se adaptó bien a la familia y ha vuelto.

Es un perro cariñoso y tranquilo, pero que no lleva bien la manipulación. Si se hace de forma brusca o que él no espera, puede marcar. Pero creemos que con una familia que tenga experiencia en perros y ganas de cambiarle la vida, puede superarlo. Nuestros educadores darán todas las pautas para que sea feliz en el nuevo hogar y también haga felices a sus adoptantes.

La vida entre rejas no es vida. Necesita volver a tener una oportunidad. Pasea muy bien y es muy respetuoso con su espacio. ¿Quieres ayudar a Peluche?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org