Tiger

Any de naixement: juliol 2020
Sexe: Mascle
Raça: American Staffordshire Terrier
Mida: Gran

En Tiger és un gos molt afectuós i sociable amb altres gossos. De fet viu en manada amb altres gossos com la Mom, la Bonnie i el Cunko. És un gos actiu que necessita activitat i exercici físic. Li encanta sortir a passejar i ensumar tot el món que l’envolta. No ha tingut una vida fàcil. Així que tenim moltes ganes que tingui una segona oportunitat per ser feliç! Vine a conèixer aquesta preciositat!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: julio 2020
Sexo: Macho
Raza: American Staffordshire Terrier
Tamaño: Grande

Tiger es un perro muy cariñoso y sociable con otros perros. De hecho vive en manada con otros perros como Mom, Bonnie y Cunko. Es un perro activo que necesita actividad y ejercicio físico. Le encanta salir a pasear y oler todo el mundo que le rodea. No ha tenido una vida fácil. Así que tenemos muchas ganas de que tenga una segunda oportunidad para ser feliz! ¡Ven a conocer a esta preciosidad!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org