Ven

  • Any de naixament: març 2021
  • Sexe: Femella
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

La Ven és una gateta que ha crescut a la protectora. Va arribar de molt petita i en ser desconfiada i no deixar-se tocar, no ha tingut sort amb les adopcions. Però la Ven ja ha començat a canviar. Ara es mostra molt més disposada a rebre alguna carícia i es relaxa molt més. També s’ha tornat molt juganera, es passa llargues estones perseguint una piloteta o “caçant” un ratolí de peluix. És molt viva
i divertida.

El que li fa falta és un pèl més de confiança que podria aconseguir en un entorn tranquil a prop d’una persona que respecti els seus ritmes. Algú que entengui la seva evolució i sàpiga gaudir dels progressos sense pressa. La Ven acabarà sent una gateta amorosa i divertida. Bé, de divertida ja ho és! Vols ajudar-la?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: marzo 2021
  • Sexo: Hembra
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Ven es una gatita que ha crecido en la protectora. Llegó muy pequeña y al ser desconfiada y no dejarse tocar, no ha tenido suerte con las adopciones. Pero Ven ya ha empezado a cambiar. Ahora se muestra mucho más dispuesta a recibir alguna caricia y se relaja mucho más. También se ha vuelto muy juguetona, se pasa largos ratos persiguiendo una pelotita o “cazando” un ratón de peluche. Es muy vivaracha y divertida!

Lo que le hace falta es algo más de confianza que podría conseguir en un entorno tranquilo cerca de una persona que respete sus ritmos. Alguien que entienda su evolución y sepa disfrutar de los progresos sin prisa. Ven acabará siendo una gatita amorosa y divertida. Bueno…, ¡de divertida ya lo es! ¿Quieres ayudarla?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org