Currly

Any de naixement: desembre 2011
Sexe: Mascle
Raça: Mestís
Mida: Mitjà

El Currly és un sènior adorable. Molt sociable amb altres gossos i amorós, molt amorós amb la gent. Passeja molt bé sense estirar gaire de la corretja. És un gos molt divertit. També molt golafre, li encanta menjar i més si té llauneta.

Al refugi no ho passa gens bé els dies de fred, necessita una llar on el seu cos pugui descansar amb escalfor. Busquem una bona família per ell. S’adaptarà molt bé, té infinites ganes d’estimar. Només falta que algú li vulgui regalar la felicitat a la darrera etapa de la vida. Li queda tant per donar! T’animes a venir a conèixer a aquest petit?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: diciembre 2011
Sexo: Macho
Raza: Mestizo
Tamaño: Mediano

Currly es un senior adorable. Muy sociable con otros perros y amoroso, muy amoroso con la gente. Pasea muy bien sin estirar mucho de la correa. Es un perro muy divertido. También muy glotón, le encanta comer y más si tiene lata.

En el refugio no lo pasa nada bien los días de frío, necesita un hogar en el que su cuerpo pueda descansar con calor. Buscamos una buena familia para él. Se adaptará muy bien, tiene infinitas ganas de amar. Sólo falta que alguien le quiera regalar la felicidad en su última etapa de la vida. Le queda tanto por dar! ¿Te animas a venir a conocer a ese pequeño?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org