Notorius

Any de naixement: juliol 2020
Sexe: Mascle
Raça: Shar Pei
Mida: Mitjà

En Notorius és un cas especial. Va arribar del sud d’Espanya com a renúncia dels seus propietaris. Potser va viure alguna situació dolenta o traumàtica perquè és un gos molt desconfiat i amb molta por a la manipulació.

Sabem que és un cas difícil, però no perdem mai les esperances per cap gos. L’adopció del Notorius hauria de ser a mans d’uns propietaris que tinguin coneixements amb casos complicats i que puguin seguir les pautes dels nostres educadors. El Notorius es mereix tenir una segona oportunitat per veure que la vida també té una cara positiva i que ell també pot ser feliç. Notorius, trobarem una família per tu!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: julio 2020
Sexo: Macho
Raza: Shar Pei
Tamaño: Mediano

Notorius es un caso especial. Llegó del sur de España como renuncia de sus propietarios. Quizás vivió alguna situación mala o traumática porque es un perro muy desconfiado y con mucho miedo a la manipulación.

Sabemos que es un caso difícil, pero nunca perdemos las esperanzas por ningún perro. La adopción de Notorius debería estar en manos de unos propietarios que tengan conocimientos con casos complicados y que puedan seguir las pautas de nuestros educadores. Notorius merece tener una segunda oportunidad para ver que la vida también tiene una cara positiva y que él también puede ser feliz. ¡Notorius, encontraremos una familia para ti!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org