Rambo

Any de naixement: juliol 2016
Sexe: Mascle
Raça: Bodeguero andaluz
Mida: Mitjà

El Rambo és un gos que va arribar a mans dels seus propietaris que ja no es podien fer càrrec d’ell. És un gos especial perquè no li acaben d’agradar les carícies. No sabem si té algun trauma del seu passat, però per ara no se sent gaire a gust amb la manipulació. A base de paciència i educació pot arribar a millorar, però necessita una família que entengui la seva situació i li respecti aquest espai i temps extra que necessita.

Els gossos que tenen algun trauma necessiten d’una dosi extra de paciència i coneixements dels propietaris, però tenen tant a donar com altres gossos que són més fàcils en l’adaptació. Vols ajudar al Rambo a tornar a confiar en les persones?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: julio 2016
Sexo: Macho
Raza: Bodeguero andaluz
Tamaño: Mediano

Rambo es un perro que llegó a manos de sus propietarios que ya no se podían hacer cargo de él. Es un perro especial porque no le acaban de gustar las caricias. No sabemos si tiene algún trauma de su pasado, pero por ahora no se siente demasiado a gusto con la manipulación. A base de paciencia y educación puede llegar a mejorar, pero necesita una familia que entienda su situación y le respete ese espacio y tiempo extra que necesita.

Los perros que tienen algún trauma necesitan una dosis extra de paciencia y conocimientos de los propietarios, pero tienen tanto que dar como otros perros que son más fáciles en la adaptación. ¿Quieres ayudar a Rambo a volver a confiar en las personas?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org