Rufus

Any de naixement: desembre 2017
Sexe: Mascle
Raça: Mestís
Mida: Mitjà

En Rufus és un altre cas especial que tenim al refugi. Va ser trobat pel carrer i va costar molt d’agafar perquè és força desconfiat. Desconeixem el seu passat, però tenint en compte que no li agrada la manipulació, segur que alguna mala experiència devia patir…

Busquem per ell una família molt pacient, que respecti l’espai que ell demana i no tingui pressa per voler que en Rufus accepti les carícies. No és fàcil per un gos que ha patit, tornar a confiar en les persones. Vols venir a conèixer el Rufus?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: diciembre 2017
Sexo: Macho
Raza: Mestizo
Tamaño: Mediano

Rufus es otro caso especial que tenemos en el refugio. Fue encontrado por la calle y costó mucho coger porque es bastante desconfiado. Desconocemos su pasado, pero teniendo en cuenta que no le gusta la manipulación, seguro que alguna mala experiencia debió de pasar…

Buscamos para él una familia muy paciente, que respete el espacio que él pide y no tenga prisa por querer que Rufus acepte las caricias. No es fácil para un perro que ha sufrido, volver a confiar en las personas. ¿Quieres venir a conocer a Rufus?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org