Tango

Any de naixement: desembre 2018
Sexe: Mascle
Raça: Rottweiler
Mida: Mitjà

En Tango és un gos molt bo amb la gent. És tranquil i li encanta passejar. És positiu en leishmania, però amb una medicació controlada pot fer vida normal. En Tango és un gos alegre i no volem que es vagi consumint a la gabia amb el pas del temps. Busquem per ell una família que l’estimi per sempre. El vols venir a veure?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: diciembre 2018
Sexo: Macho
Raza: Rottweiler
Tamaño: Mediano

Tango es un perro muy bueno con la gente. Es tranquilo y le encanta pasear. Es positivo en leishmania, pero con una medicación controlada puede hacer vida normal. Tango es un perro alegre y no queremos que se vaya consumiendo en la jaula con el paso del tiempo. Buscamos para él una familia que le quiera para siempre. ¿Quieres venir a verlo?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org