Cunko

Any de naixement: juliol 2020
Sexe: Mascle
Raça: Mastí
Mida: Gran

El Cunko és un cas d’aquells que venen amb una motxilla de traumes. Va viure molts anys sol al carrer, amb tot l’estrés que això suposa. El patiment, el fred, la recerca constant de menjar… això ha fet que les persones siguin alguna cosa llunyana. No es deixa tocar perquè segurament mai ha sigut acariciat. Només necessita temps i pautes perquè descobreixi el món de les caricies i l’amor. Molts gossos com el Cunko, un cop saben què és ser estimat són increïbles! És sociable amb altres gossos, de fet viu amb manada en un dels patis. En Cunko només necessita paciència i molt d’amor. Vols donar-li la oportunitat de saber què és tenir una família? Vine a veure’l!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: julio 2020
Sexo: Macho
Raza: Mastín
Tamaño: Grande

Cunko es un caso de aquellos que vienen con una mochila de traumas. Vivió muchos años solo en la calle, con todo el estrés que esto supone. El sufrimiento, el frío, la búsqueda constante de comida… esto ha hecho que las personas sean algo lejano. No se deja tocar porque seguramente nunca ha sido acariciado. Sólo necesita tiempo y pautas para que descubra el mundo de las caricias y el amor. ¡Muchos perros como el Cunko, una vez saben lo que es ser amado son increíbles! Es sociable con otros perros, de hecho vive con manada en uno de los patios. Cunko sólo necesita paciencia y mucho amor. ¿Quieres darle la oportunidad de saber lo que es tener una familia? ¡Ven a verlo!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org