Mushroom

En Mushroom necessita productes especials pel seu dia a dia. Ens ajudes a comprar-los a Amazon?


Any de naixement: novembre 2013
Sexe: Mascle
Raça: Podenc
Mida: Mitjà

El Mushroom és un gos que ve d’una situació complicada en un síndrome de Noé. Quan conviuen tants gossos junts en males condicions, els hi genera un estrés gens positiu per ells. Però en Mushroom té moltes ganes d’oblidar el seu passat i començar de nou. És un bon gos amb una mica de por, però res que no es pugui curar amb molt d’amor i paciència. Busquem una família per ell que li pugui donar tot allò que no ha tingut mai: l’escalfor d’una llar. Vols venir a veure el Mushroom i ajudar-lo a tenir una segona oportunitat?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: noviembre 2013
Sexo: Macho
Raza: Podenco
Tamaño: Mediano

Mushroom es un perro que viene de una situación complicada en un síndrome de Noé. Cuando conviven tantos perros juntos en malas condiciones, les genera un estrés nada positivo para ellos. Pero Mushroom tiene muchas ganas de olvidar su pasado y empezar de nuevo. Es un buen perro con un poco de miedo, pero nada que no se pueda curar con mucho amor y paciencia. Buscamos una familia para él, que le pueda dar todo lo que nunca ha tenido: el calor de un hogar. ¿Quieres venir a ver a Mushroom y ayudarle a tener una segunda oportunidad?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org