Prena

Any de naixement: novembre 2020
Sexe: Femella
Raça: Mestís
Mida: Mitjà

La Prena és una gossa que ve d’una situació complicada en un síndrome de Noé. Quan conviuen tants gossos junts en males condicions, els hi genera un estrés gens positiu per ells. Va venir embarassada dels seus cadells. Però ella encara busca família. És nerviosa degut al seu passat, però el temps i paciència poden fer d’ella una gossa esplèndida capaç de donar tot allò que té a dins. Busquem per ella una llar on pugui rebre amor i activitat diària perquè pugui anar-se calmant i confiant de nou. Vine a veure aquesta mami preciosa! Segur que t’enamores!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: noviembre 2020
Sexo: Hembra
Raza: Mestizo
Tamaño: Mediano

Prena es una perra que viene de una situación complicada en un síndrome de Noé. Cuando conviven tantos perros juntos en malas condiciones, les genera un estrés nada positivo para ellos. Vino embarazada de sus cachorros. Pero ella todavía busca familia. Es nerviosa debido a su pasado, pero el tiempo y paciencia pueden hacer de ella una perra espléndida capaz de dar todo lo que tiene dentro. Buscamos para ella un hogar donde pueda recibir amor y actividad diaria para que pueda irse calmando y confiando de nuevo. ¡Ven a ver a esta mami preciosa! ¡Seguro que te enamoras!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org