Iune

  • Any de naixement: juny 2010
  • Sexe: Mascle
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

El Iune és possiblement un dels casos més difícils per trobar una llar però també un dels més urgents i necessaris. El Iune és un gat 10. Super carinyós, tranquil i falder. Però té una edat i no ha tingut una vida fàcil. Actualment pateix insuficiència renal, va una mica coix d’una de les potes del darrere i és positiu en immunodeficiència felina.

Conviu amb altres gats i els tolera. No s’hi porta malament, és senzillament un gat independent. Però amb la gent és una altra història… Li encanten les carícies, el contacte, sempre et busca i quan estàs amb ell la seva expressió ho diu tot: és feliç.

Al Iune la vida li deu un final digne. Una llar on passar l’última etapa de la seva vida: tranquil, calentó, acompanyat. Tant de bo el seu àngel aparegui aviat. Vine a coneixer el Iune!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: junio 2010
  • Sexo: Macho
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Iune es posiblemente uno de los casos más difíciles para encontrar un hogar pero también uno de los más urgentes y necesarios. Iune es un gato 10. Super cariñoso, tranquilo y faldero. Pero tiene una edad y no ha tenido una vida fácil. Actualmente sufre insuficiencia renal, va algo cojo de una de las patas traseras y es positivo en inmunodeficiencia felina.

Convive con otros gatos y los tolera. No se lleva mal, es sencillamente un gato independiente. Pero con la gente es otra historia… Le encantan las caricias, el contacto, siempre te busca y cuando estás con él, su expresión lo dice todo: es feliz.

A Iune la vida le debe un final digno. Un hogar donde pasar la última etapa de su vida: tranquilo, calentito, acompañado. Ojalá su ángel aparezca en breve. ¡Ven a conocer a Iune!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org