Rodriguez

  • Any de naixament: febrer 2013
  • Sexe: Mascle
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

En Rodríguez és un cas especial però tenim esperances que trobarem la seva família perfecte. Mai perdem la il·lusió de trobar la millor llar pels nostres peluts! En Rodriguez és un gat amb cara d’enfadat. Segurament perquè ha viscut coses no gaire agradables.

No es deixa tocar gaire per desconeguts ja que desconfia força de la gent. A saber quina experiència traumàtica ha tingut… Però amb els cuidadors està començant a confiar i per això creiem que només necessita temps d’adaptació i paciència per veure que no totes les persones li volen fer mal. Amb altres gats es porta bé, tot i que no hi interacciona gaire. Simplement els tolera sense problemes. A més, aquest peludet té un altra condició i és que és positiu en FIV, però com sabeu, pot fer vida normal amb altres gats positius o com a fill únic.

En Rodriguez té molt per donar. Busquem per ell una família pacient que pugui donar-li l’espai perquè torni a confiar en les persones i pugui descobrir que les carícies són bones. Vine a veure’l!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: febrero 2013
  • Sexo: Macho
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Rodríguez es un caso especial pero tenemos esperanzas de que encontraremos su familia perfecta. ¡Nunca perdemos la ilusión de encontrar el mejor hogar para nuestros peludos! Rodriguez es un gato con cara de enfado. Seguramente porque ha vivido cosas no muy placenteras.

No se deja tocar demasiado por desconocidos ya que desconfía bastante de la gente. A saber qué experiencia traumática ha tenido… Pero con los cuidadores está empezando a confiar y por eso creemos que sólo necesita tiempo de adaptación y paciencia para ver que no todas las personas quieren hacerle daño. Con otros gatos se lleva bien, aunque no interacciona demasiado. Simplemente los tolera sin problemas. Además, este peludito tiene otra condición y es que es positivo en FIV, pero como sabéis, puede hacer vida normal con otros gatos positivos o como hijo único.

Rodriguez tiene mucho que dar. Buscamos para él a una familia paciente que pueda darle el espacio para que vuelva a confiar en las personas y pueda descubrir que las caricias son buenas. ¡Ven a verlo!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org