Nina

Any de naixement: juliol 2015
Sexe: Femella
Raça: Mestís Bull Terrier
Mida: Mitjà
(18kg)

La Nina és una gosseta molt dolça i delicada. Molt sociable amb altres gossos. Conviu amb un mascle a la gàbia i es porten molt bé. Passeja molt bé al costat teu, prefereix seguir el teu ritme i gaudir del passeig.

La Nina és una gossa per gaudir-la! Si la veniu a conèixer, segur que no podeu marxar sense ella. Us robarà el cor. Per venir i passar una estona amb ella, ens heu d’enviar un correu a: info@protectoragranollers.org amb les vostres dades i telèfon. Contactarem de seguida amb vosaltres!

També pots trucar al telèfon 93 840 27 77


Nina es una perrita muy dulce y delicada. Muy sociable con otros perros. Convive con un macho en la jaula y se llevan muy bien. Pasea muy bien al lado tuyo, prefiere seguir tu ritmo y disfrutar del paseo.
¡La Nina es una perra para disfrutarla! Si la venís a conocer, seguro que no podéis iros sin ella. Os robará el corazón. Para venir y pasar un rato con ella, nos tenéis que enviar un correo a: info.@protectoragranollers.org con vuestros datos y teléfono. ¡Contactaremos enseguida con vosotros!
También puedes llamar al teléfono 93 840 27 77