Curro

  • Any de naixement: gener 2018
  • Sexe: Mascle
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

El Curro fa poques setmanes que viu a la gatera. Quan va arribar estava enfadat, descol•locat. Era esquerp i no veiem gens clar que fos un gat dòcil, adoptable. Però quan ha baixat a la gatera s’ha relaxat i s’ha començat a deixar tocar i a gaudir dels mimos. El Curro ha fet un canvi espectacular. I és que tot el procés d’entrada i adaptació al refugi pot ser molt traumàtic per a ells.

El nou Curro és un tresor, un amor de gat. Bo, tranquil i agraït. Només ens queda poder-li trobar la millor família perquè pugui ser estimat i cuidat com mereix.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: enero 2018
  • Sexo: Macho
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Curro lleva pocas semanas viviendo en la gatera. Cuando llegó estaba enfadado, descolocado. Era arisco y no vemos nada claro que fuera un gato dócil, adoptable. Pero cuando ha bajado a la gatera se ha relajado y se ha empezado a dejar tocar ya disfrutar de los mimos. Curro ha realizado un cambio espectacular. Y es que todo el proceso de entrada y adaptación al refugio puede ser muy traumático para ellos.

El nuevo Curro es un tesoro, un amor de gato. Bueno, tranquilo y agradecido. Sólo nos queda poder encontrarle la mejor familia para que pueda ser amado y cuidado como merece.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org