Pumuki

  • Any de naixement: febrer 2014
  • Sexe: Mascle
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

El Pumuki és un gat molt dòcil i afectuós que va arribar procedent d’una colònia de gats al carrer. És d’aquells gats que tot i ser de colònia, sap que no totes les persones poden fer-li mal. Ha descobert les carícies i ara no vol deixar de tenir-les! Està esperant la seva oportunitat al refugi. Vols ser la seva família i donar-li tot aquell amor que necessita?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: febrero 2014
  • Sexo: Macho
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Pumuki es un gato muy dócil y cariñoso que llegó procedente de una colonia de gatos en la calle. Es de esos gatos que a pesar de ser de colonia, sabe que no todas las personas pueden hacerle daño. ¡Ha descubierto las caricias y ahora no quiere dejar de tenerlas! Está esperando su oportunidad en el refugio. ¿Quieres ser su familia y darle todo ese amor que necesita?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org