Chica

Any de naixement: març 2018
Sexe: Femella
Raça: Mestís
Mida: Petita

Aquesta princesa va ser rescatada amb la Pequeña. És una gosseta de mida petita molt afectuosa. En poca estona agafa confiança. És sociable amb mascles i femelles i conviu a un pati amb altres gossos i es porta molt bé.

És positiva a leishmània, però ja ha començat el tractament i està super bé. Ara només li falta una família. Una família que li faci oblidar totes les coses lletges del passat. Vols ser la nova família de la Chica?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: marzo 2018
Sexo: Hembra
Raza: Mestizo
Tamaño: Pequeño

Esta princesa fue rescatada junto con Pequeña. Es una perrita de pequeño tamaño muy cariñosa. En poco rato toma confianza. Es sociable con machos y hembras y convive en un patio con otros perros y se lleva muy bien.

Es positiva en leishmania, pero ya ha empezado el tratamiento y está super bien. Ahora sólo le falta una familia. Una familia que le haga olvidar todas las cosas feas del pasado. ¿Quieres ser la nueva familia de Chica?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org