Cora

Any de naixement: octubre 2016
Sexe: Femella
Raça: Ca de Bou / Dogo Mallorquí
Mida: Gran

Aquesta preciositat que és capaç de robar-te el cor en pocs segons.
D’ella us podem explicar que és una gossa molt afectuosa, tranquil·la i sociable amb altres gossos. Conviu al refugi amb el Tango i es porten molt bé. És de mida gran.

Passeja molt bé per la muntanya sense estirar gaire de la corretja. Li agrada olorar però sobretot sentir l’escalfor del sol a la pell. Moments que intenta gaudir abans de tornar a la gàbia. Ens agradaria molt trobar una família per ella. És molt noble i segur que farà molt feliç a qui li doni una oportunitat de començar un nou camí. L’ajudes?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: octubre 2016
Sexo: Hembra
Raza: Dogo Mallorquín
Tamaño: Grande

Esa preciosidad que es capaz de robarte el corazón en pocos segundos. De ella podemos explicar que es una perra muy cariñosa, tranquila y sociable con otros perros. Convive en el refugio con Tango y se llevan muy bien. Es de gran tamaño.

Pasea muy bien por la montaña sin estirar mucho de la correa. Le gusta oler pero sobre todo sentir el calor del sol en la piel. Momentos que intenta disfrutar antes de volver a la jaula. Nos gustaría mucho encontrar una familia para ella. Es muy noble y seguro que hará muy feliz a quien le dé una oportunidad de empezar un nuevo camino. ¿La ayudas?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org