Tiramisu

Any de naixement: març 2021
Sexe: Mascle
Raça: Bull Terrier
Mida: Mitjà

Aquest petit va ser recollit a Hospitalet del Llobregat en un estat de salut lamentable. Es pot veure encara com té la pell… En Tiramisú té un caràcter de cadell. Va arribar ple de ferides però amb infinites ganes de jugar i estimar. I així continua, somrient a la vida. Una vida que no ha sigut justa amb ell…

La pell li està millorant molt i cada dia està més guapo. Busquem una bona llar per ell. Ho mereix i estem segurs que posarà tot de la seva part per adaptar-se súper bé. És molt afectuós i passeja amb alegria, sempre content i movent la cua. Vols donar-li l’oportunitat que mereix de ser estimat?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: marzo 2021
Sexo: Macho
Raza: Bull Terrier
Tamaño: Mediano

Este pequeño fue recogido en Hospitalet del Llobregat en un estado de salud lamentable. Se puede ver todavía cómo tiene la piel… Tiramisú tiene un carácter de cachorro. Llegó lleno de heridas pero con infinitas ganas de jugar y amar. Y así sigue, sonriendo en la vida. Una vida que no ha sido justa con él…

La piel le está mejorando mucho y cada día está más guapo. Buscamos un buen hogar para él. Lo merece y estamos seguros de que va a poner todo de su parte para adaptarse súper bien. Es muy cariñoso y pasea con alegría, siempre contento y moviendo la cola. ¿Quieres darle la oportunidad que merece de ser amado?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org