Traka

Any de naixement: març 2012
Sexe: Femella
Raça: Mastí
Mida: Gran

Aquesta petita és sorda i quasi no veu. Però aquest no és el motiu pel qual demanem acollida urgent, sinó perquè té atacs epilèptics. Ella s’adapta a qualsevol espai i passeja bé al teu costat.

La Traka és una gossa molt i molt bona. No té cap problema de manipulació i és molt tranquil·la. Dorm moltes hores. Es porta bé amb altres gossos, tant mascles com femelles. Però el seu estat de salut ens preocupa. Al centre amb tants animals, l’estrès puja i això pot provocar que tingui més atacs.

És una gossa fantàstica que mereix trobar una família que la cuidi i estimi. No li podem fallar. La seva mirada ho diu tot. La protectora es fa càrrec de les despeses que pugui ocasionar la medicació o qualsevol altra cosa. Si no la podeu acollir, us demanem que compartiu el seu cas. Ens trenca el cor que passi una nit més sola a la protectora. Vols ajudar-la?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: marzo 2012
Sexo: Hembra
Raza: Mastín
Tamaño: Grande

Esta pequeña es sorda y apenas ve. Pero éste no es el motivo por el que pedimos acogida urgente, sino porque tiene ataques epilépticos. Ella se adapta a cualquier espacio y pasea bien a tu lado.

Traka es una perra muy buena. No tiene ningún problema de manipulación y es muy tranquila. Duerme muchas horas. Se lleva bien con otros perros, tanto machos como hembras. Pero su estado de salud nos preocupa. En el centro con tantos animales, el estrés sube y esto puede provocar que tenga más ataques.

Es una perra fantástica que merece encontrar una familia que la cuide y ame. No podemos fallarle. Su mirada lo dice todo. La protectora se hará cargo de los gastos que pueda ocasionar la medicación o cualquier otra cosa. Si no la puede acoger, te pedimos que compartas su caso. Nos rompe el corazón que pase una noche más sola en la protectora.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org