Cade

  • Any de naixement: març 2018
  • Sexe: Mascle
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

El Cade és doble positiu (leucèmia i immunodeficiència felina). És un gat que necessita agafar confiança amb les persones. Actualment es deixa tocar, però no acaba de refiar-se del tot. Està força primet i mostra molt entusiasme per les llaunetes! Li encanten.

El Cade també es un gat molt curiós. L’espai que ocupa la gatera dels positius no és gaire gran i de seguida que obres la porta, ell intenta sortir. I és que actualment hi estan convivint 14 gats, una xifra molt alta per a un espai petit. És per això que esperem que aviat el Cade o algun dels seus companys positius puguin trobar una llar.

Com ja us hem comentat alguna vegada, els gats amb leucèmia tenen una esperança de vida més curta i tampoc poden conviure amb gats “sans” o no vacunats. Però per la resta, poden fer vida totalment normal. Sabem que és difícil però… continuarem lluitant per trobar-los una família! Vols ajudar al Cade a viure feliç?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: marzo 2018
  • Sexo: Macho
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Cade es doble positivo (leucemia e inmunodeficiencia felina). Es un gato que necesita tomar confianza con las personas. Actualmente se deja tocar, pero no acaba de fiarse por completo. Está bastante delgado y muestra mucho entusiasmo por las latas! Le encantan.

Cade también es un gato muy curioso. El espacio que ocupa la gatera de los positivos no es muy grande y en cuanto abres la puerta, él intenta salir. Y es que actualmente están conviviendo 14 gatos, una cifra muy alta para un espacio pequeño. Por eso esperamos que pronto Cade o alguno de sus compañeros positivos puedan encontrar un hogar.

Como ya hemos comentado alguna vez, los gatos con leucemia tienen una esperanza de vida más corta y tampoco pueden convivir con gatos “sanos” o no vacunados. Pero por lo demás, pueden hacer vida totalmente normal. Sabemos que es difícil pero… ¡seguiremos luchando por encontrarles una familia! ¿Quieres ayudar a Cade a vivir feliz?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org