Delta

  • Any de naixement: maig 2019
  • Sexe: Femella
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

La Delta és una gata tricolor preciosa, mooolt mimosa, confiada, dolça, tranquil·la però alhora desperta i atenta. Un encant, un 10 de gateta.

Va arribar amb els seus fills, que ara ja son bastant grans com per anar sortint adoptats. Queda ella que també es mereix una bona família que l’estimi per sempre després de l’esforç de portar al món els seus cadells. És una època difícil per als gats adults, ja que el centre està ple de gats petits. Esperem que aquesta bonica no passi desapercebuda i pugui trobar una família aviat. Vols ajudar a la Delta?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: mayo 2019
  • Sexo: Hembra
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Delta es una gata tricolor preciosa, muuuuuy, muy confiada, dulce, tranquila pero a la vez despierta y atenta. Un encanto, un 10 de gatita.

Llegó con sus hijos, que ahora son ya bastante mayores como para ir saliendo adoptados. Queda ella que también merece una buena familia que le quiera para siempre después del esfuerzo de llevar al mundo a sus cachorros. Es una época difícil para los gatos adultos, ya que el centro está lleno de gatos pequeños. Esperamos que esta hermosa no pase desapercibida y pueda encontrar una familia en breve. ¿Quieres ayudar a la Delta?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org