Foxy

  • Any de naixement: desembre 2020
  • Sexe: Mascle
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

Un gat gros i sà, d’una mirada potent i un aspecte molt elegant! En Foxy és un gat tigrat molt afectuós i amigable amb les persones. És curiós i molt observador. Li encanten les carícies i el contacte físic. És un gat potent i una mica dominant amb els altres gats, encara que això ho hem observat només a la gàbia amb els seus veïns felins, perquè en Foxy encara no ha baixat a la gatera.

És un gat realment molt bonic, d’aquest pelatge salvatge, té el pèl molt sà i un cos atlètic. En Foxy ha estat plorant durant uns quants dies després d’haver ingressat al refugi, ens trencava el cor volent sortir per tots els mitjans de la gàbia. No entenia per què havia de romandre tancat… En Foxy necessita moure’s i necessita contacte amb una mà amiga. També li encanten els braços! Vols ajudar al Foxy a viure amb més llibertat? Vine a veure’l!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: diciembre 2020
  • Sexo: Macho
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

¡Un gato gordo y sano, de una mirada potente y un aspecto muy elegante! Foxy es un gato atigrado muy cariñoso y amigable con las personas. Es curioso y muy observador. Le encantan las caricias y el contacto físico. Es un gato potente y algo dominante con los otros gatos, aunque esto lo hemos observado sólo en la jaula con sus vecinos felinos, porque Foxy todavía no ha bajado a la gatera.

Es un gato realmente muy bonito, de este pelaje salvaje, tiene el pelo muy sano y un cuerpo atlético. Foxy ha estado llorando durante varios días después de haber ingresado en el refugio, nos rompía el corazón queriendo salir por todos los medios de la jaula. No entendía por qué tenía que permanecer cerrado… Foxy necesita moverse y necesita contacto con una mano amiga. ¡También le encantan los brazos! ¿Quieres ayudar al Foxy a vivir con más libertad? ¡Ven a verlo!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org