Greta

  • Any de naixement: maig 2019
  • Sexe: Femella
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

Aquesta bellesa en blanc i negre amb uns bigotassos impressionants, és la Greta. Una gateta molt afectuosa i xerraire que gaudeix molt del contacte amb les persones. La Greta és molt dolça, viva, expressiva i carinyosa. Té una mirada que enamora i, com dirien alguns: només li falta parlar. És una gata encantadora que es mereix tot l’amor del món. Ajuda a la Greta a tenir una segona oportunitat! Vine a veure-la!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: mayo 2019
  • Sexo: Hembra
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Esta belleza en blanco y negro con unos bigotases impresionantes, es Greta. Una gatita muy cariñosa y charlatana que disfruta mucho del contacto con las personas. Greta es muy dulce, viva, expresiva y cariñosa. Tiene una mirada que enamora y, como dirían algunos: sólo le falta hablar. Es una gata encantadora que merece todo el amor del mundo. ¡Ayuda a Greta a tener una segunda oportunidad! ¡Ven a verla!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org