Hela

  • Any de naixement: setembre 2021
  • Sexe: Femella
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

L’Hela és una gateta molt jove. Des del primer moment que va aparèixer al refugi, ens va robar el cor a tothom. L’Hela és molt dolça, molt viva, observadora, comunicativa, molt sociable i carinyosa. Està sempre “per tot arreu”. Li agrada enfilar-se allà on pugui i també passejar-se sobre les espatlles d’alguna cuidadora o voluntaris. És realment encantadora.

A l’Hela no li agrada gens estar sola. Si busqueu una bona companyia, la tindreu sempre al vostre costat. Vine a conèixer aquest amor de gata!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: setiembre 2021
  • Sexo: Hembra
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Hela es una gatita muy joven. Desde el primer momento que apareció en el refugio, nos robó el corazón a todos. Hela es muy dulce, muy viva, observadora, comunicativa, muy sociable y cariñosa. Está siempre “por todas partes”. Le gusta subirse allá donde pueda y también pasearse sobre los hombros de alguna cuidadora o voluntarios. Es realmente encantadora.

A Hela no le gusta estar sola. Si buscas una buena compañía, la tendrás siempre a tu lado. ¡Ven a conocer a este amor de gata!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org