Valkiria i fills (conills)

  • Any de naixement: març 2020
  • Sexe: Femella
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

Valkiria, Mokka, Betix i Snowball. Fa molt de temps que viuen al refugi en una gàbia i no hem pogut trobar adopció per cap d’ells. La mare, la Valkiria i els seus 3 fills (la Betix, el Mokka i el Snowball) estan ja esterilitzats.

Els busquem adopcions responsables, que vulguin cuidar-los i estimar-los com es mereixen. Adopció conjunta o per separat. Esperem que no hagin de continuar passant el temps tancats i puguin gaudir d’una millor qualitat de vida, lluny del refugi. Vols donar una oportunitat a aquests peludets petits i bonics? Vine a veure’ls!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: marzo 2020
  • Sexo: Hembra
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Valkiria, Mokka, Betix y Snowball. Hace mucho tiempo que viven en el refugio en una jaula y no hemos podido encontrar adopción para ninguno de ellos. Mamá, Valkiria y sus 3 hijos (Betix, Mokka y Snowball) están ya esterilizados.

Les buscamos adopciones responsables, que quieran cuidarles y amarles como se merecen. Adopción conjunta o por separado. Esperamos que no tengan que seguir pasando el tiempo encerrados y puedan gozar de una mejor calidad de vida, lejos del refugio. ¿Quieres dar una oportunidad a estos peludos pequeños y bonitos? ¡Ven a verlos!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org