Kentucky

  • Any de naixement: setembre 2013
  • Sexe: Femella
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

Molts animals del refugi arrosseguen traumes, males experiències, passats complicats. En la majoria dels casos aquests no són visibles. En el cas de la Kentucky hi és ben present. No sabem què li va passar. Però la seva aparença (tot i ser una gateta sana que fa vida normal) complica la seva adopció.

És dòcil i cada cop més afectuosa. Però mai ha rebut cap visita. Va arribar juntament amb dues altres gatetes que ja van ser adoptades. Però la Kentucky encara espera… espera des de fa massa temps. Tots els gats mereixen l’oportunitat de ser feliços, tenir una bona vida, una bona llar…
Esperem que la seva sort arribi aviat. Vine a veure a la Kentucky!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: setiembre 2013
  • Sexo: Hembra
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Muchos animales del refugio arrastran traumas, malas experiencias, pasados complicados. En la mayoría de los casos éstos no son visibles. En el caso de Kentucky está bien presente. No sabemos lo que le pasó. Pero su apariencia (aun siendo una gatita sana que hace vida normal) complica su adopción.

Es dócil y cada vez más cariñosa. Pero nunca ha recibido visita alguna. Llegó junto con otras dos gatitas que ya fueron adoptadas. Pero Kentucky todavía espera… espera desde hace demasiado tiempo. Todos los gatos merecen la oportunidad de ser felices, tener una buena vida, un buen hogar…
Esperamos que su suerte llegue pronto. ¡Ven a ver a Kentucky!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org