Ori

  • Any de naixement: maig 2019
  • Sexe: Mascle
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

L’Ori és un gat molt bonic, de pèl semi-llarg. El van trobar mort de por a l’entrada d’un veterinari. L’Ori és un gat tímid si no et coneix. Però a mesura que l’acaricies i passes temps amb ell pots comprovar la seva tendresa, la seva dolçor.

Quan va entrar al refugi va passar molts dies trist i enfadat, sense voler saber res de ningú i dormint la major part del temps. Ara sembla que ja està més tranquil i receptiu. És el moment ideal per trobar una adopció i que no es deprimeixi de nou.

L’Ori necessita una adopció amb la que retrobar la felicitat. Si creus que pots oferir-li aquesta nova vida, vine a veure’l!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: mayo 2019
  • Sexo: Macho
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Ori es un gato muy bonito, de pelo semi-largo. Le encontraron muerto de miedo a la entrada de un veterinario. Ori es un gato tímido si no te conoce. Pero a medida que le acaricias y pasas tiempo con él puedes comprobar su ternura, su dulzura.

Cuando entró en el refugio pasó muchos días triste y enojado, sin querer saber nada de nadie y durmiendo la mayor parte del tiempo. Ahora parece estar ya más tranquilo y receptivo. Es el momento ideal para encontrar una adopción y que no se deprima de nuevo.

Ori necesita una adopción con la que reencontrar la felicidad. Si crees que puedes ofrecerle esta nueva vida, ¡ven a verlo!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org