Pratia

  • Any de naixement: juny 2021
  • Sexe: Femella
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

És una gata molt tendra i tranquil·la, que busca molt el contacte físic i visual amb la gent. Una gateta carey molt bona i joveneta, que suma pocs dies al refugi. Menja bé. Va arribar amb la pell malament, però de mica en mica s’ha anat recuperant. La Pratia, una altra gateta adulta que espera l’oportunitat d’una adoptant que vulgui cuidar-la per sempre. Vine a veure la Pratia!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: juny 2021
  • Sexo: Hembra
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Es una gata muy tierna y tranquila, que busca mucho el contacto físico y visual con la gente. Una gatita carey muy buena y jovencita, que suma pocos días en el refugio. Come bien. Llegó con la piel mal, pero poco a poco se ha ido recuperando. La Pratia, otra gatita adulta que espera la oportunidad de una adoptante que quiera cuidarla para siempre. ¡Ven a ver la Pratia!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org