Tilo

  • Any de naixement: juny 2021
  • Sexe: Mascle
  • Raça: Europeu
  • Mida: Mitjà

En Tilo és un gat que va entrar molt espantat, no volia menjar i se li va haver de posar una sonda per a alimentar-lo. Però a poc a poc s’ha anat calmant i agafant confiança, ja menja molt bé (cada matí demana la seva porció de llauneta) i ha resultat ser un gat molt dolç, que sempre busca carícies i gaudeix molt del contacte amb les persones. En Tilo és un gat sensible, molt agraït i tranquil.

En Tilo és doble positiu en leucèmia i immunodeficiència felina. En pocs dies haurà de baixar a la gatera dels positius, que ja tenim al límit de la seva capacitat. Tot i que fa vida normal, la seva esperança de vida és més curta que la d’un gat sa. Sabem que no ho té fàcil però… necessitem que el Tilo trobi llar! No pot conviure amb gats (a no ser que estiguin vacunats contra la leucèmia) però amb gossos no hi ha problema. Vols ser la persona heroïna que l’ajuda a viure com mereix?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


  • Año de nacimiento: juny 2021
  • Sexo: Macho
  • Raza: Europeo
  • Tamaño: Mediano

Tilo es un gato que entró muy asustado, no quería comer y se le tuvo que poner una sonda para alimentarle. Pero poco a poco se ha ido calmando y cogiendo confianza, ya come muy bien (cada mañana pide su porción de lata) y ha resultado ser un gato muy dulce, que siempre busca caricias y disfruta mucho del contacto con las personas. Tilo es un gato sensible, muy agradecido y tranquilo.

Tilo es doble positivo en leucemia e inmunodeficiencia felina. En pocos días tendrá que bajar a la gatera de los positivos, que ya tenemos en el límite de su capacidad. Aunque hace vida normal, su esperanza de vida es más corta que la de un gato sano. Sabemos que no lo tiene fácil pero… ¡necesitamos que Tilo encuentre hogar! No puede convivir con gatos (a menos que estén vacunados contra la leucemia) pero con perros no hay problema. ¿Quieres ser la persona heroína que le ayuda a vivir como merece?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org