Galleta

Any de naixement: maig 2020
Sexe: Femella
Raça: Mestís
Mida: Mitjà

La vam recollir a Hospitalet del Llobregat sense xip. Ningú la va reclamar mai. La Galleta és una gossa molt juganera i divertida. Té un caràcter alegre i amorós a la vegada. Li encanta passejar i estirar-se a prendre el sol. Amb altres gossos conviu bé. Tant amb mascles com femelles.

És una joveneta amb molta vida! Però a la gàbia, es consumeix. Torna del passeig molt feliç, però quedar-se envoltada de barrots, li canvia fins i tot la mirada. Busquem una bona família per ella. Es pot adaptar molt bé a qualsevol llar. Només caldrà una mica de paciència com amb qualsevol altre gos. Necessitarà acostumar-se a una nova vida. Vine a conèixer-la!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: mayo 2020
Sexo: Hembra
Raza: Mestizo
Tamaño: Mediano

La recogimos en Hospitalet del Llobregat sin chip. Nadie la reclamó nunca. Galleta es una perra muy juguetona y divertida. Tiene un carácter alegre y amoroso al mismo tiempo. Le encanta pasear y estirarse a tomar el sol. Con otros perros convive bien. Tanto con machos como hembras.

¡Es una jovencita con mucha vida! Pero en la jaula, se consume. Vuelve del paseo muy feliz, pero quedarse rodeada de barrotes, le cambia incluso la mirada. Buscamos una buena familia para ella. Puede adaptarse muy bien a cualquier hogar. Sólo será necesario un poco de paciencia como con cualquier otro perro. Necesitará acostumbrarse a una nueva vida. ¡Ven a conocerla!

Para más información llma al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org