Kaos

Any de naixement: gener 2013
Sexe: Mascle
Raça: Pitbull Terrier
Mida: Mitjà

El Kaos va arribar al refugi amb una altra gossa, la Lola, quan el seu propietari va morir. En Kaos ho ha passat molt malament al refugi. Ha patit molta ansietat a la gàbia. No podem dir que ara està bé amb nosaltres, però si és cert que està més tranquil. El que en Kaos necessita de forma urgent és una llar.

És un gos bo i noble. Cal entendre que en poc temps ha viscut molts canvis i no és fàcil entrar en un refugi amb molts animals on el silenci pràcticament no existeix. Busquem una bona llar per ell. Ho mereix i ho farà molt bé. Només falta algun cor valent que s’enamori d’aquest gosset sènior i que li vulgui donar la millor vida fins al final. Vine a conèixer-lo i passar una estona amb ell!

Mira’l aquí! https://www.instagram.com/reel/CgsR-vUICeX/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: gener 2013
Sexo: Macho
Raza: Pitbull Terrier
Tamaño: Mediano

Kaos llegó al refugio con otra perra, Lola, cuando su propietario murió. Kaos lo ha pasado muy mal en el refugio. Ha sufrido mucha ansiedad en la jaula. No podemos decir que ahora está bien con nosotros, pero sí es cierto que está más tranquilo. Lo que Kaos necesita de forma urgente es un hogar.

Es un perro bueno y noble. Hay que entender que en poco tiempo ha vivido muchos cambios y no es fácil entrar en un refugio con muchos animales en los que el silencio prácticamente no existe. Buscamos un buen hogar para él. Lo merece y lo hará muy bien. Sólo falta algún corazón valiente que se enamore de este perrito senior y que quiera darle la mejor vida hasta el final. ¡Ven a conocerlo y pasar un rato con él!

Míralo aquí: https://www.instagram.com/reel/CgsR-vUICeX/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org